Maak kennis met communicatie

Binnen organisaties die leunen op vrijwilligers, is het vaak handig om zelf aan de slag te kunnen met eigen communicatiekanalen. Als communicatievriend ben ik niet vies om mijn ervaring en kennis met jou te delen. Zo kan je enigszins het heft in eigen handen nemen.

Onderstaande workshops zijn 'on demand' beschikbaar op weekdagen na 19u of in de weekends. Maximum aantal deelnemers per workshop is 12 personen, tenzij anders aangegeven.


1. Workshop 'Grafisch ontwerp voor beginners'

Deze workshop bestaat uit een deel 'theorie', en optioneel een deel 'praktijk'. In het deel theorie overlopen we de basisbeginselen van grafisch ontwerp, bekijken we enkele do's and don'ts en ontvang je enkele tips and tricks om je eerste kwalitatieve ontwerp te kunnen maken. Na afloop krijgen de deelnemers ook een korte samenvatting mee. Optioneel kan er een praktisch deel op volgen, waarbij we de theorie in de praktijk omzetten. Bovendien kunnen, indien gewenst, beide delen gepersonaliseerd worden, waarbij we rekening houden (of leren werken) met de huisstijl van de organisatie.

Kostprijs (excl. btw)
Workshop theorie (duur: 1u30): 120 €
Workshop theorie + praktijk (duur: 2u30): 150 €
Personalisatie: + 50 € per deel


2. Workshop 'Facebook voor beginners'

In de workshop 'Facebook voor beginners' krijg je een globaal overzicht van de werking van Facebook (en instagram) voor bedrijven. Ideaal voor mensen die nieuw zijn in die omgeving, maar wel de sociale media van jouw organisatie moeten onderhouden. We bekijken de belangrijkste functies en hoe deze aangewend kunnen worden om jullie beter te dienen. Deze workshop werkt het beste 'hands on', waarbij we letterlijk kijken naar jouw bestaande accounts. Heb je nog geen accounts? Dan kan ik deze voor jullie opzetten indien gewenst.

Kostprijs (excl. btw)
Workshop (duur: 1u30): 120 €


3. Workshop 'HTML & CSS voor beginners'

(coming soon)