Mag ik jouw communicatievriend zijn?

Hier staan we dan, hopelijk aan de start van een nieuwe vriendschap. Dus stel ik mezelf graag even voor. Hallo! Ik ben Jasper, en ik ben een communicatievriend.

Nu hoor ik je luidop vragen, "Wat is dat, zo'n communicatievriend?" Het klinkt moeilijk, maar gelukkig valt het mega makkelijk uit te leggen: ik ben een vriend voor jou en jouw communicatie. Kortom, iemand waarop je kan rekenen om je met raad en daad bij te staan, wanneer je er nood aan hebt.

Als communicatievriend ben ik beschikbaar voor Advies, Begeleiding, Concepten en de uitwerking van alles met betrekking tot communicatie in de ruime zin van het woord. Een heel ABCD aan diensten dus, en gemakkelijk te vertalen naar trajecten op maat, op korte en/of lange termijn.


De mogelijkheden zijn eindeloos, en bespreekbaar!
Genoeg reden toch om eens af te spreken en te horen hoe we
jouw noden met mijn diensten kunnen matchen?


Wat kan ik voor je doen?

Een logo om te starten? Geen probleem, met liefde! Een eenvoudige website om jezelf en je diensten even aan te prijzen? Check! Langetermijnbegeleiding? Hierzo!

Advies & begeleiding

Kan je wel een helpende hand gebruiken bij je website, Facebook of communicatie? Op mij kan je rekenen: 20 jaar hands-on ervaring staan voor je klaar.

Concepten & brainstorms

Zoek je een naam voor je bedrijf, een leuke slogan, of een originele insteek voor een campagne? No worries! Samen stormen we onze breinen tot je tevreden bent.

 

Ontwerp & realisaties

Heb je nood aan (snelle) grafische ondersteuning of een simpele informatieve website? Zoek niet verder. Ik realiseer voor jou probleemloos de nodige communicatietools.

Workshops

Voor social en non-profits heb ik een beknopt aanbod in interactieve/educatieve workshops zodat jouw vrijwilligers zélf aan de slag kunnen met communicatie.