Met ComAid heb je een communicatievriend in huis.

ComAid is de roepnaam die het bedrijf van Jasper heeft gekregen. Voluit zou het dan 'communication aid' moeten zijn, letterlijk vertaald als iemand die helpt bij jouw communicatie. Zie? Het hoeft niet moeilijk te zijn hé.

Wie is die Jasper?

Wel dat ben ik, Jasper Van den Eijnde. Ik ben al jaren actief in de communicatiewereld, het meest recent als team leider binnen een communicatiebureau.  Zo lang ik me kan herinneren ben ik al creatief bezig geweest, en in 2001 heb ik mijn eerste stappen gezet in de digitale wereld van webontwikkeling.

Het is de combinatie design & development die van mij een mooie all-rounder maakt. Je kan mijn 'levensverhaal' lezen op mijn website.

Mijn levensverhaal

Wat is een communicatievriend?

Een communicatievriend is zo'n term die ik er zelf maar op geplakt heb. Het moet doen uitschijnen dat ik meer ben dan zomaar een bedrijf dat voor jou een dienst uitvoerd. Ik ben meer een vriend, iemand waar je op kan rekenen, iemand die je advies geeft. Eerlijk, nuchter, en zonder franjes. 

Op die manier wil ik een steentje bijdragen aan een mooiere wereld. Wat het in de praktijk wil zeggen kan je op deze site lezen.

In de praktijk